2024 Çelik Ev Fiyatları

Genellikle prefabrik şantiyelerde prefabrik yapıların sökülüp takılması çok daha önemli bir özelliktir çünkü şantiyelerde prefabrik yemekhaneler, prefabrik yatakhaneler prefabrik ofisler sökülüp başka bir şantiyeye taşınabilir. Ormanlardan tomruk kesen firmalar birçok bahane ile üretimi düşürdü, bunların başında kesilen tomrukların farklı alanlarda kullanılması. Örneğin kesilen bir tomruklar  fabrikalara gidiyor, burada işlenen tomrukların büyük bir kısmı çeşitli ahşap ürünlerine dönüştürülüp iç piyasaya ve yabancı ülkelere ihracat ediliyor.

Genellikle prefabrik ev tercihi arsaların imar miktarlarına göre değişmektedir. Yani 1000 metrekare bir arsanız varsa ve yüzde 20 imarınız bulunuyorsa buraya 200 m2 ev yapabilirsiniz tabi yoldan 5 metre komşudan 3 metre çekmeleri gerçekleştirdikten sonra bunu yapabilirsiniz. Bu bilgiyi derinlemesine arsanızın olduğu yerde ki bir mimarlık ofisine sormalısınız.

  • Ormanlardan tomruk kesen firmalar birçok bahane ile üretimi düşürdü, bunların başında kesilen tomrukların farklı alanlarda kullanılması.
  • O zaman size firmamızın prefabrik ev modelleri seçeneklerini değerlendirmenizi tavsiye edebiliriz.
  • Bu prefabrik evde ısı izolasyonunu çok iyi bir seviyede tutmaktadır.
  • Ancak duyuyoruz ki fabrikalar ellerinde ki ürünlerin fazlalığı nedeniyle tomruk talep etmiyor  bu yüzden de ormanlardan tomruk kesen firmalar üretimi düşürüyor, buda inşaatlık kereste üretimi yapan bizim gibi firmaları zora sokuyor, çünkü bizim talep ettiğimiz tomruk onlar için az geliyor.
  • Akaryakıt, işçilik gibi giderlerden dolayı üretimde düşüşe geçtiler ve yine bundan dolayı da aza düşen tomruk rakamları yükseldi, 1 TON  tomrukun  3,5 BİN TL olan fiyatı şimdilerde 4 ile 5 bin TL arasında değişiyor.

Üretici firma Ankara TEPE gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir. Çelik ev taşıyıcı sistemi ve dış doğa ile irtibatlı bütün metal aksamı galvaniz yapılarak paslanması geciktirilir. Evet dünyanın her yerine prefabrik evlerimizi gönderebiliyor ve kurabiliyoruz, en çok prefabrik ev gönderdiğimiz yerler ise Bulgaristan, Romanya, Sırbıstan, Bosna, Özbekistan, Kazakistan, Türkmenistan dır. Çelik evlerimizide genellikle Almanya, Hollanda, Fransa gibi ülkelere yapmaktayız. Bunun yanı sıra prefabrik yatakhane, prefabrik yemekhane, prefabrik okul, prefabrik hastanelerde kurmaktayız. Genelde bir prefabrik evde en çok tercih edilen metrekare 80 metrekare gibi düşünebilirsiniz, 80 metrekare evler genellikle 2+1 ama istenirse ihtiyaca göre de 3+1 olabilmektedir.

Prefabrik Evler Depreme Dayanıklı Mıdır?

Biz ideal ev olarak prefabrik evlerimizde diğer firmalardan ayrı Türkiye’de ki en büyük prefabrik ev üreticisi olarak müşterilerimize teknik özelliklerde çok fazla seçenek sunmaktayız. Ve aynı zamanda tüm prefabrik evde malzeme kalitesi olarak en üst düzeyde ki kaliteyi sunmaktayız. Teknik özelliklerimiz 2.50 tavan yüksekliği ve ahşap desen olmaktadır aynı zamanda çatıda ekstra izolasyon ve çatının çelik aksamında üstün yapı teknolojimizle hizmet vermekteyiz. Prefabrik evlerimizi özellikle en çok sattığımız bölgelerden olan karadeniz bölgesinde prefabrik evlerimiz rahatlıkla kullanılmaktadır özellikle yaylalarda ve köylerde inşaatın zor oluşu prefabrik evlerin tercih edilmesini sağlamaktadır.

Kampanyalı Prefabrik Ev Fiyatları Ortalama Ne Kadardır?

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır. Günümüzde en çok merak edilen sorulardan biride prefabrik evde imar 7slots online gereği bulunmakta mıdır? Evet maalesef bulunmaktadır çünkü prefabrik evler geçici değil yıl dayanımı olan uzun ömürlü yapılardır bu yüzden belediyelerde imara tabi tutmaktadır sadece imara tabi olmayan yapılar ruhsatlı plakalı römorklü tekerlekli tiny house’lar dır.

Ruhsat ve diğer tüm yasal izinler, müşterimizin sorumluluğundadır. Prefabrik evler inşaat süresi hem kısadır hem de iklim ve mevsime bağlı değildir. Depreme betonarme evlere göre çok daha fazla dayanıklıdır, Tüm maliyetler sözleşme anında belirlenerek sabitlenir. Bakımı az olan bu yapılar son zamanlarda çokça tercih edilmektedir. Çelik evlerin nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kaslı bir kamyon 90m2 çelik ev malzemesi alır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *